29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Пасажирські поїзди не зупинятимуться на Житомирщині: УЗ призупиняє продаж квитків

  • 3 березня, 2021 9:41
«Укрзалізниця» припиняє продаж квитків в Житомирську область і заборонить посадку-висадку пасажирів через попадання регіону в «червону» зону карантину.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, продаж квитків буде зупинений з 7 березня до 12 березня з можливістю продовження до кінця дії посиленого карантину.

Після 7 березня на Житомирщині також будуть обмежені висадка і посадка за вже придбаними квитками, однак пасажири зможуть виходити на станціях за маршрутом, що перебувають за межами «червоної» зони.
 

«Наголошуємо, що до 6 березня включно всі пасажири з отриманими квитками зможуть безперешкодно дістатися до місця призначення залізницею. Також обмеження не стосуватимуться пасажирів, чиї рейси почнуться о 00:00 7 березня і завершаться вже під час дії обмежень», – зазначили в компанії.


Також «Укрзалізниця» проводить перемовини з облдержадміністрацією щодо призначення спецрейсів для пасажирів із «червоної» зони.

Нагадаємо, з 3 березня в Житомирі та на території всієї області ввели «червону» зону карантину. Рішення посилити карантин на Житомирщині пов'язано з погіршенням ситуації з коронавірусом. У «червоній» зоні діють жорсткі обмеження.
Поділитись

Новини по темі: