29 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Радомишлі встановлять блокпости для контролю в'їзду та виїзду громадян

  • 13 березня, 2020 10:26
У Радомишлі Житомирської області, де виявили випадок зараження коронавірусом, встановлять блокпости для контролю в'їзду та виїзду громадян з температурою. 

Про це повідомив голова Радомишльської районної державної адміністрації Віктор Пулковський у ефірі телеканалу "112 Україна".
 

"Всього в місті два головних напрямки – це в сторону Кочерова до автомагістралі Київ-Чоп і в сторону Малина. На цих місцях будуть стояти пости поліції з контролем людей з температурою. В обидва напрямки, на в’їзд і виїзд", - повідомив Пулковський.


Також він зазначив, що до Радомишль прямує керівництво області. Найближчим часом мають з'явитись додаткові роз'яснення щодо подальшої ситуації в місті.
 

"Забезпечення усім необхідним відбувається. Санітарна обробка деззасобами теж відбувається. Нам вдалося досить швидко зреагувати на ситуацію, тому прогноз дуже позитивний мій", - додав голова Радомишльської РДА.


Нагадаємо, що 12 березня в Україні підтвердили два нових випадки захворювання на коронавірус. Один з випадків зафіксували у Радомишлі Житомирської області у 71-річної жінки.
Поділитись

Новини по темі: