30 квітня, 2024
Ми в соцмережах

86% об'єктів соцсфери Житомирської області вже з опаленням, житлові будинки продовжують підключати

  • 30 жовтня, 2019 10:47
У Житомирській області підключають до опалення житлові будинки та об’єкти соціальної сфери. Як повідомляє Управління житлово-комунального господарства ОДА, наразі 97% котелень області – а це 901 об’єкт – вже працюють та передають тепло до лікарень, садочків, шкіл, будинків.

За оперативними даними, станом на ранок 30 жовтня до опалення підключено 86% об’єктів соціальної сфери Житомирщини: 642 садочки, 524 навчальні заклади, 46 медзакладів (100%).

Крім цього, з теплом майже півтори тисячі багатоповерхових житлових будинків, а це – 78% від загальної кількості. Загалом в області наразі працює 901 котельня або 97% від усіх об’єктів теплопостачання в області.

За інформацією управління, вже у найближчі дні до опалення підключать всі інші об’єкти соціальної сфери Житомирщини, а також багатоповерхівки.

У Житомирі також процес підключення житлових будинків до опалення триває. Житомиряни в соцмережах пишуть, що в деяких будинках тепло вже є з вечора 28 жовтня. У декого і станом на 30 жовтня батареї залишаються холодними.

Раніше "Житомиртеплокомуненерго" повідомляло, що тепло в квартирах житомирян буде ввечері 28 жовтня.
 
Поділитись

Новини по темі: