29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Облрада просить Кабмін переглянути рішення щодо ліквідації Житомирської митниці

  • 22 жовтня, 2019 8:12
Президія обласної ради розглянула і підтримала звернення щодо ліквідації Житомирської митниці та просить Кабмін переглянути своє рішення. Звернення в обласну раду надійшло від Житомирського обласного відділення Спілки ветеранів митної служби України.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної ради.
 

«У зверненні ветерани митної служби наголошують на тому, що Житомирська митниця є одним із бюджетоформуючих державних органів на території області, яка функціонує з 1993 року. А постановою Кабінету Міністрів України затверджено новий перелік територіальних органів Державної митної служби, що утворюються, і яким передбачено ліквідацію Житомирської митниці та перепідпорядкування митних постів у склад Київської та Рівненської новостворених митниць. Реформування Житомирської митниці може суттєве вплинути на доходну частину бюджету області та ускладнить роботу певних категорій суб’єктів господарювання», - розповів очільник депутатського корпусу Володимир Ширма.


Він запропонував президії проголосувати звернення до центральних органів влади, зокрема до Кабінету Міністрів України, в якому наголошується на необхідності переглянути питання ліквідації Житомирської митниці.

Рішення президії обласної ради підписано та направлено у відповідні інстанції.

Як повідомляв «Журнал Житомира», Кабінет міністрів затвердив нову територіальну структуру Державної митної служби України, згідно з якою Житомирську митницю ліквідують.

Поділитись

Новини по темі: