19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Жителі Житомирської області не відчують введення воєнного стану – Ігор Гундич

  • 29 листопада, 2018 13:38
Житомирська область працює у штатному режимі – введення воєнного стану в Україні на область не розповсюджується. Воєнний стан введений для заходів безпеки і оборони у 10-ти областях країни і населення це не стосується.

Про це сьогодні, 29 листопада, під час брифінгу сказав голова ОДА Ігор Гундич.
 

«На Житомирську область введення воєнного стану в Україні абсолютно не впливає. На сьогодні область працює у тому режимі, у якому працювала. Я хотів би заспокоїти жителів області – не потрібно піднімати паніку, тому що один одного можна накрутити до того стану, що почнеш бігти купувати гречку, цукор і інші запаси. Цього робити не потрібно. Навіть у 10-ти областях, де є воєнний стан, він введений, у першу чергу, для заходів безпеки і оборони, і стосується силовиків та військових, а не звичайного населення», – сказав Ігор Гундич.


Керівник області також додав, що Житомирщина готова до надзвичайних ситуацій та у разі необхідності допомагатиме й іншим областям.

«Завжди є резерви в області на випадок надзвичайних ситуацій. В обласному бюджеті передбачаються на це кошти», – зазначив Гундич.

За його словами, об’єкти, де можуть у разі воєнних дій перебувати люди, завжди знаходяться у належному стані. Їх перевірка проводиться постійно відповідно до плану, який затверджений головою ОДА.

Як повідомляв «Журнал Житомира», через введення воєнного стану влада Житомира планує переглянути план проведення новорічних заходів у місті.
Поділитись

Новини по темі: