26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Житомир проводить благодійну фотовиставку в Домі української культури

Житомир проводить благодійну фотовиставку в Домі української культури

  • Фото: Житомирська міська рада
  • 1 серпня, 2022 20:00

З початком повномасштабного вторгнення рашистів Дім української культури в Житомирі перестав працювати в якості виставкової зали. Сьогодні ж, 1 серпня, заклад повідомляє про грандіозне відкриття.

Інформацію про це надає Житомирьска міська рада.

Свобода, Енергія, Душа, Віра – все це назви робіт благодійної фотовиставки «333», створеної артдуетом «Вони разом».

Герої фотокарток Ірини та Павла не мають обличь. Це образи сакральних українських ляльок-мотанок. За словами авторів, ці ляльки символізують кожного українця.

Роботи артдуету вже побачили в Польщі, Швейцарії, Японії, Португалії. Тепер вони вперше у Україні, в житомирському Домі української культури.

Благодійна фотовиставка представляє собою 33 яскраві та глибокі роботи, що зображають війну в Україні крізь жіночі образи. Фото були зроблені в Херсоні, Миколаєві, Одесі, Вишгороді та в інших містечках Київської області.

Головна мета фотовиставки – збір коштів на реабілітацію військових з Херсону, Миколаєва, Одеси, Житомира та багатьох інших міст, герої яких постраждали в цій війні.

Виставка триватиме протягом двох тижнів – від 1.08.2022 до 14.08.2022. Двері Дому української культури відчинені з 9:00 до 18:00, без вихідних. Вхід – вільний.

Для донату варто просканувати QR-код.

Поділитись

Новини по темі: