Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Вийшов короткометражний фільм “Земля” – містичний трилер на військову тематику

Вийшов короткометражний фільм “Земля” – містичний трилер на військову тематику

  • Фото: Скриншот з фільма
  • 29 червня, 2024 19:48

Фільм "Земля" – другий фільм режисера Андрія Вакуліка. Це містичний трилер про загадкові аномалії, що виникли на території України у період російсько-української війни. Серед виконавців ролей фільму – багато військових ЗСУ та ТРО.

В центрі сюжету — надприродні явища, які стають на  шляху російських загарбників. Фільм розповідає про те, як сама природа може чинити опір ворожим силам, а також про ставлення рідної землі до тих, хто прийшов на неї з війною.

Зйомки фільму затягнулися довше, ніж ми планували, й у цілому видалися непростими. Серед виконавців ролей фільму було багато військових ЗСУ та ТРО, і їхні службові обовʼязки, звісно що були у пріоритеті. То ж, не раз тижнями доводилося чекати, доки усій команді вдастся зібратися на знімальний день. Емоційно насичені сцени вимагали від акторів посиленої експресії та навіть фізичного навантаження. Один з акторів під час зйомок навіть отримав серцевий напад, і за ним приїздила швидка, після чого він тиждень відновлювався у лікарні. На додачу до всього, постійні сигнали повітряної тривоги регулярно переривали зйомки, адже ми піклувалися про безпеку усієї нашої команди.

Попри всі складнощі, кожен з учасників нашої команди впевнений, що воно було того варте! Вважаємо, що поєднання військової тематики та містики було вдалим.

Поділитись

Новини по темі: