3 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Розпродані квитки й бурхливі репетиції: Житомирський драмтеатр готує прем'єру за п'єсою Сергія Жадана

Розпродані квитки й бурхливі репетиції: Житомирський драмтеатр готує прем'єру за п'єсою Сергія Жадана

  • Фото: скриншот репетиції
  • 5 червня, 2023 19:01

Житомирський академічний музично-драматичний театр ім. Івана Кочерги показав процес репетицій над постановкою нової вистави за п'єсою Сергія Жадана "Хлібне перемир'я" та додали, що квитки на перший день прем'єри уже розкуплено.

Про це ввечері 5 червня повідомили на сторінці театру в соцмережі.

Підготовка п'єси відомого українського письменника Сергія Жадана триває з кінця квітня. Режисер постановник вистави - заслужений артист України Петро Авраменко. Жанр: сміх, крізь сльози.

"Неймовірний текст про наше сьогодення, про те, ким ми є, про нас з вами. Події п’єси "Хлібне перемир’я" відбуваються влітку 2014 року. Історія однієї смерті поступово перетворюється на історію цілого покоління, на історію стосунків між дітьми та батьками, на історію зради й недовіри, сповнену комічних слів і трагічних сенсів, поєднувати які так досконало вміє Сергій Жадан", - йдеться в описі п'єси.

Фото: офіційна афіша прем'єри

5 червня показали кадри репетиції у розпалі:

Особливістю вистави є поєднання в єдиний простір сцени та глядацького залу. Тому зазначають, що вхід до залу після 3-го дзвінка неможливий, а також попереджують про вільну посадку у глядацькій залі, відтак можна буде обрати найзручніше місце.

Також згодом театр опублікував оголошення, що квитки на перший день прем'єри розкуплено.

"Любі наші глядачі, хочемо повідомити про те, що на прем'єрну виставу " Хлібне перемир'я" на 27 червня ВСІ КВИТКИ ПРОДАНО! Дякуємо, що любите театр!" - йдеться в повідомленні.

Поділитись

Новини по темі: