8 вересня, 2024
Ми в соцмережах

Дивись українське: у Звягелі влаштували кінотеатр просто неба

  • Фото: Тетяна Кравчук
  • 19 липня, 2024 13:16

У Звягелі відбувся кінопоказ просто неба. Глядачі дивилися позитивний український мультфільм про Кирила Кожум'яку та його сина Микиту.

Перед початком показу організатори провели короткий екскурс в історію свята Дня української державності, наголосивши на важливості підтримки всього українського, розповіли в управлінні у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Звягельської міської ради. Присутні разом виконали Гімн України, вшанували пам'ять загиблих захисників хвилиною мовчання і подякували ЗСУ за можливість зібратися і провести приємно час разом.

У 2024 році організатори започаткували нову традицію — показувати виключно українські фільми та мультфільми під гаслом "ДИВИСЬ УКРАЇНСЬКЕ!". Цього разу глядачі насолодилися мультфільмом про Кирила Кожум'яку та його сина Микиту, який нагадав про героїчну історію України, адже у всі часи нашу землю обороняли, захищали справжні герої, віддані патріоти.

Попри технічні труднощі, викликані відключенням електроенергії, захід пройшов успішно завдяки використанню генератора та терпінню глядачів. Організатори відзначили зростаючу популярність таких показів та подякували відвідувачам за культурну поведінку та прибирання після себе.

Наступний кінопоказ заплановано на 27 липня, де буде представлено мультфільм "Мавка".

Кінопоказ організовує управління у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Звягельської міської ради спільно з Міським центром фізичного здоров'я населення.

Фото:Тетяна Кравчук

Поділитись

Новини по темі: