17 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Зеленського закликають заборонити в Україні концерти російських артистів: петиція зібрала понад 25000 голосів

Зеленського закликають заборонити в Україні концерти російських артистів: петиція зібрала понад 25000 голосів

  • 12 жовтня, 2021 11:56
Петиція з вимогою повністю заборонити концерти російських артистів в Україні до повернення окупованого Криму та відновлення Україною контролю над Донбасом набрала на сайті президента необхідні для розгляду 25 000 голосів. Її створив телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк.
 

"Музика і інші види мистецтва від агресора не можуть бути поза політикою під час війни. Оскільки вони є продовженням війни іншими методами – методами зацікавлення українців культурою агресора, від зброї якого загинули тисячі українців та зазнали поневірянь мільйони вимушених переселенців", – йдеться в тексті петиції.


На переконання Кондратюка, артисти з країни-агресора, які промовчали і тим самим підтримали окупацію Криму та розв'язання Росією війни на Донбасі, своїм мовчанням "теж несуть відповідальність за агресивні дії Росії".

Телеведучий пропонує пускати до України лише тих російських представників культури, які публічно виступили проти російської агресії.

Петиція була зареєстрована 21 вересня і вже набрала 25 172 голоси. Тепер петицію має розглянути президент Володимир Зеленський.
Поділитись

Новини по темі: