19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Piano Extremist грав для житомирян на вулиці Михайлівській. ФОТО

  • 4 березня, 2019 9:51
2 березня на головному громадському просторі міста Житомира - вулиці Михайлівській - музичний символ Революції Гідності Piano Extremist представив для житомирян та гостей міста свій дебютний альбом - «Захист вільних сердець». 

Як стало відомо «Журналу Житомира», цей інструментальний альбом поєднав в собі кавер-версії творів, які він виконував на барикадах під Революції Гідності і авторські композиції, що присвячені подіям в АТО на Сході нашої держави.

За минулий рік Piano Extremist завітав більше ніж у 50 міст України з концертами на підтримку революціонерів, українських захисників.  Музикант переконаний - кожна людина талановита, і цей талант треба використовувати заради перемоги України над ворогом і людини – над своїми недоліками.

Мета музичного проекту «Захист вільних сердець» – мотивація людей музикою до змін, які можуть відбутися в такі складні для країни часи в кожному.

Довідково: Piano Extremist (також відомий як Піаніст-екстреміст або Богдан Дніпров) - український піаніст та композитор. Став відомим після своїх виступів на Майдані під час Революції гідності. У 2014 році Piano Extremist уперше зіграв на Хрещатику твір «Ludovico Einaudi — Nuvole bianche», та був одягнений у балаклаву та бронежилет. На «YouTube» його відео набрало понад 500 000 переглядів, і стало музичним символом Майдану.














 
Поділитись

Новини по темі: