19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Різдво та Новий Рік: які народні гуляння відбудуться у Житомирі

Різдво та Новий Рік: які народні гуляння відбудуться у Житомирі

  • 24 грудня, 2018 12:53
Житомир поринув у новорічно-різдвяну атмосферу: святкова Михайлівська мерехтить вогниками, різнобарвні парасольки збирають сотні охочих сфотографуватись, казкові фотозони, Різдвяна шопка, красуня-ялина, виставка майстрів, новорічна ярмарка.

Цьогоріч на житомирян та гостей міста окрім святкової атмосфери чекає насичена програма святкувань.

25 грудня, в день Різдва Христового за Григоріанським календарем Рада Християнських Церков Житомирщини привітає житомирян зі святами. Також в програмі свята: розважальна програма, розіграш Різдвяної лотереї (вручення цінних подарунків), ігри для дітей, виступ гурту «Music Life Band». Святкування розпочнеться о 15:00 на майдані Корольова.

Увечері, 31 грудня, з 22.00 до 24.00 год на майдані Корольова на вас очікують виступи творчих колективів, а після опівночі – новорічна дискотека від кавер бенду Sweet Sugar та Альона Апалькова, мистецька формація «Вулба», студія вогню «Дім Сонця», DJ-програма.

7  січня на майдані Корольова відбудуться виступи вертепів і різдвяно-новорічні концерти.Також у цей день  святковий настрій створить традиційна «Зіркова хода», що супроводжуватиметься колядуванням. Хода розпочнеться о 14:00 на Замковій Горі.

Нагадаємо, святкування у Житомирі розпочалося 19 грудня із традиційного запалення головної ялинки міста. Повна программа святкових заходів за посиланням.
Поділитись

Новини по темі: