28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Жителі Києва масово їдуть в Житомир дивитися концерти зірок шоу-бізнесу

Жителі Києва масово їдуть в Житомир дивитися концерти зірок шоу-бізнесу

  • 4 квітня, 2011 12:35
Скоро житомирянам потрапити на концерти у місцевий драмтеатр буде вже дуже складно. Квитки на концерти вже сьогодні розмітають "варяги" зі столиці та інших регіонів.

Велику частину квитків на концерти заїжджих зірок у Житомирському драмтеатрі сьогодні в перші ж дні викуповують кияни та інші "варяги". Цю тенденцію вкотре підтвердив недавній концерт Григорія Лепса. За нашою інформацією, основна частина квитків була викуплена киянами.

- У Києві квиток на Лепса мені обійшовся б у 2 з половиною тисячі гривень, плюс випити, щось поїсти. Загалом, три штуки треба було викинути. У Житомирі максимальна ціна була 800 гривень. При цьому я бачив кожну зморшку на обличчі Лепса, що у величезному київському залі мені б не вдалося. Плюс до всього ми відмінно погуляли в одному з ваших ресторанчиків після концерту. Ціни приємно здивували. У Києві за таку смакоту ми побільше витратилися б. І мотельчики у вас хороші. Ми з друзями погуляли на славу. Загалом, все мені обійшлося в 2 штуки гривень. Так що тепер будемо до вас часто на концерти їздити, - розповів киянин Олександр.

Дійсно, невелика відстань між Києвом і Житомиром, помірні житомирські ціни, можливість побачити як на долоні улюбленого артиста, а ще цілком можливо і сфотографуватися з ним, приваблюють киян дивитися концерти в Житомирі.

Ціни на концерти в Житомирі дійсно на порядок нижче, ніж в інших містах.

- Ми з роками виробили правильну цінову політику. Ціни на квитки робимо мінімальні, щоб житомиряни могли піти на концерт улюбленого артиста. Глядачі повинні розуміти, з чого складається ціна на квиток. Її формує гонорар артиста, оплата переїзду артиста, його проживання, харчування в нашому місті, - розповідає організатор концертів Валерій Нужда.

Сьогодні кияни поспішають на житомирський концерт Максима Галкіна, Який післязавтра відбудеться в житомирському драмтеатрі. Квитки від 200-450 грн. Низькі ціни дозволили киянам вже в перші дні розкупили велику частину квитків.

Житомирському глядачеві доведеться тепер наперед збирати гроші і поспішати за квитком, інакше засилля "варягів" залишить його без квитка.
Поділитись

Новини по темі: