20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Житомир у Єфіма Шифріна асоціюється з театром, Ларіосиком і рівними дорогами

Житомир у Єфіма Шифріна асоціюється з театром, Ларіосиком і рівними дорогами

  • 8 лютого, 2011 1:48
- Я не був у вашому місті років шість. Але, якщо б знав, які рівні дороги ведуть до Житомира, то катався б туди-сюди, - такими словами Юхим Шифрін відкрив свій концерт в Житомирі.

Охочих подивитися на Шифріна і послухати його «Шіфрінізми» в Житомирі виявилося багато. На концерті був аншлаг. У залі - в основному люди старші 30 років.

Шанувальники приходили цілими сім'ями, приводили дітей. Для маленьких глядачів гуморист примудрявся адаптувати жарти, а ось дорослим, котрі бродили по залу, говорили по телефону і фотографували зі спалахом, не втомлювався робити жартівливі зауваження.

- Так, посміялися ми від душі, - розповідає Наталія Осипова. - Я вже багато років є прихильницею жартів Юхима Шифріна. Ще з часів «Алло, Люсь!». До речі, шкода, що цей номер він сьогодні не показав.

- Ой, знали б ви, як я терпіти не можу цю Люсю, - в інтерв'ю «Журналу Житомира» розповів гуморист. - Давно я їй не дзвоню. Ця серія монологів зробила мене популярним, я вдячний Люсі, але це не заважає мені погано до неї ставитись.

Про свої асоціації з Житомиром він також розповів:

- У Житомирі я не в перший раз. Це місто з традиціями. Місто, яке часто згадується в літературі. Досить сказати про знаменитого булгаковського героя - Ларіосика, кузена з Житомира. У мене зовсім недавно був пост в «Живому Журналі». Називався він «Синдром Ларіосика». Для людини культури він служить знаком Житомира. Так як я вже тут був, то спогади в мене виявляться при вході до театру, або коли буду проїжджати якісь місця.



Поділитись

Новини по темі: