16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • 8 лютого Анжеліка Рудницька вперше привезе у Житомир свої картини

8 лютого Анжеліка Рудницька вперше привезе у Житомир свої картини

  • 31 січня, 2011 0:00
Експозицію «Місто прозорих мурів» 8 лютого відкриє у «Кавоманії» співачка, телеведуча і художниця Анжеліка Рудницька.

Виставка обіцяє бути ексклюзивною. Картини, які побачать житомиряни, раніше побували у багатьох країнах Європи, дві попередніх зупинки – Польща (Варшава, Краків, Щецин) та Національний музей Тараса Шевченка у Києві. У Житомирі їх побачать вперше. 

Крім того, це буде перша виставка, яку Анжеліка представлятиме у статусі «Світового майстра». Цей титул і нагороду Рудницька отримала 2010 року в Кореї на всесвітньому фестивалі культури й мистецтв «World masters».  

«Для мене місце цієї виставки абсолютно несподіване, - каже художниця, - бо до цього мої роботи були презентовані лише у музеях і галереях. Мистецька кав’ярня для моєї експозиції – це теж вперше. Справжній ексклюзив!» 

За словами організаторів, окрім мистецьких робіт у Житомирі Рудницька представить  і свої дизайнерські витвори: знамениті подушки-думочки і ексклюзивні гобелени. Родзинкою експозиції стануть абсолютно нові твори із серії «Містерія літочислення», які вперше постануть перед очима глядачів. 

 Дві роботи цієї серії були представлені на всесвітньому фестивалі культури і мистецтв "World masters" у Кореї, де перебувають і нині. Інші п’ять актів "Містерії" можна буде побачити у Житомирі


Довідка:

Дата: 8 лютого
Час: 18.00
Місце: Мистецька кав’ярня «Кавоманія»
Адреса: вул. Московська, 24б 
Організатор: Мистецьке Об’єднання «Остання Барикада»
Довідки за телефоном: 093 758 08 97

Оксана Трокоз, «Журнал Житомира»

Поділитись

Новини по темі: