29 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі зняли перший відеоролик із серії «Це - твоє». ВІДЕО

  • 22 грудня, 2010 14:53
Житомирська студія Ц-ТВ випустила перший відеоролик із серії «Це - твоє», який знімався в ТРЦ Глобал.

Перший ролик присвячений темі "Не втрать свій момент". Він розповідає про знайомство хлопця і дівчини у великому торговому центрі в передноворічні дні.

Дівчина - мила блондинка, очі і посмішка якої світяться передноворічним настроєм. Хлопець - зайнята і похмура ділова людина, який усе ще не може вирішити свої справи і відірватися від телефонної трубки.

Вони сидять на одній лавці. Він забуває свої ключі. Вона знаходить його, щоб віддати ключі. І забуває свої рукавички. Він наздоганяє її і протягує рукавички зі словами "Це - твоє".

Більшість глядачів у цей момент чекають традиційну постільну сцену або як мінімум романтичну прогулянку. Але ні того, ні іншого там немає. У цьому, напевно, і є секрет ролика. Кожен подумки дознімати своє продовження. Адже це - твоє. "Це - твоє!".

Нагадаємо, студія "Ц-ТВ" почала знімати серію соціальних відеороликів під загальною назвою "Це - твоє". Перший ролик з серії знімався в ТРЦ "Глобал UA". Ролики будуть абсолютно різні за сюжетом, але об'єднані темою рідного міста.
Поділитись

Новини по темі: