18 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Розливали алкоголь посеред ночі: у Житомирі бар порушив комендантську годину і працював після 00:00

Розливали алкоголь посеред ночі: у Житомирі бар порушив комендантську годину і працював після 00:00

  • Фото: скріншот з відео
  • 16 грудня, 2022 17:14

Уночі 16 грудня в Житомирі поліцейські у ході профілактичного рейду припинили роботу одного із барів, який працював під час комендантської години. 

У закладі знаходилось до десятка відвідувачів, більшість з явними ознаками сп’яніння, інформує поліція.

"Нічний заклад облаштували у підвальному приміщенні під наземним кафе, аби не привертати зайву увагу до режиму роботи, що явно порушує встановлені обмеження воєнного стану. О пів на першу ночі у закладі знаходились і бармен, і офіціанти, і до десятка відвідувачів. Під час першочергових дій були встановлені особи усіх, хто знаходився у приміщенні та отримані їх пояснення з цього приводу", - зазначили в поліції.

За словами т.в.о. начальника Житомирського райуправління Віталія Княгницького, це уже вдруге поліцейські фіксують порушення комендантської години саме у цьому закладі. Правоохоронці звернуться до виконкому щодо перегляду режиму роботи закладу.

"Режим роботи визначено до 23:00, однак бар функціонує цілодобово, тобто ми вбачаємо порушення порядку ведення господарської діяльності. Відтак підготуємо відповідне подання до виконавчого комітету Житомирської міськради щодо перегляду рішення про діяльність закладу. Усіх, хто перебував у закладі у період дії комендантської години, доставили до райуправління поліції для перевірки особистих даних та причетності до вчинення правопорушень, а також можливості залучення до проходження військової служби або виконання інших суспільно-корисних функцій", - додали правоохоронці.

Такі профілактичні рейди поліцейські планують проводити систематично, аби змусити постійних порушників комендантської години дотримуватись обмежень воєнного стану.

Поділитись

Новини по темі: