29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі затримали грабіжника, який виносив з магазинів продукти та спиртне

У Житомирі затримали грабіжника, який виносив з магазинів продукти та спиртне

  • 11 січня, 2022 14:53
У Житомирі чоловік заходив до магазинів, брав у продавчинь харчі, спиртне, цигарки, і не розрахувавшись утікав. Поліцейським оперативно вдалося розшукати та затримати грабіжника. Про це інформує Житомирське районне управління поліції.
 

"Одразу дві подібні заяви упродовж 10 січня надійшли до Житомирського районного управління поліції від працівників двох продуктових магазинів. Відвідувач, який замовляв харчі, спиртне і цигарки, не розрахувавшись, утік, тільки-но продавчині складали замовлення у пакунок", - йдеться у повідомленні.


Оперативники кримінальної поліції розшукали підозрюваного, ним виявився 26-річний житомирянин. Чоловік перебував за місцем проживання свого товариша. На появу правоохоронців він відреагував агресивно. 

"Для його затримання були залучені поліцейські роти особливого призначення ГУНП в області. Під час огляду помешкання поліцейські виявили та вилучили викрадені товари та інші речові докази", - додали в поліції.

Чоловіка правоохоронці перевіряють на причетність до інших пограбувань. Відомо, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.
Поділитись

Новини по темі: