28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Зімітував самогубство: 19-річний хлопець підозрюється у вбивстві свого дядька

Зімітував самогубство: 19-річний хлопець підозрюється у вбивстві свого дядька

  • 10 січня, 2022 16:56
На Житомирщині поліція розслідує смерть 49-річного жителя селища Мар'янівка. Правоохоронці отримали повідомлення, що чоловік нібито вчинив самогубство. Проте під час розслідування стало відомо, що чоловіка вбили. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"До селища виїхала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського райвідділу поліції. Під час огляду тіла померлого, якого батьки вже підготували до поховання, фахівці виявили на шиї слід від мотузки. За словами матері, її син імовірно вчинив самогубство. Однак поліцейські не знайшли жодних доказів такого діяння. Свідчення батьків загиблого теж викликали підозру у правоохоронців через плутаність", - йдеться у повідомленні.


Фахівці судово-медичної експертизи засвідчили насильницьку смерть чоловіка від удушення. Поліцейські запідозрили у вбивстві 19-річного племінника чоловіка.
 

"Першочергово було з'ясовано, що загиблий зловживав спиртним. У ніч з 5 на 6 січня він повернувся додому напідпитку. У будинку, де проживали і батьки чоловіка, на той момент гостював 19-річний племінник із Київщини. Але під час роботи слідчо-оперативної групи його вже не було в обійсті", - розповів начальник Новоград-Волинського райвідділу поліції Андрій Гнатенко.


Фото: поліція


Попередньо відомо, що парубок зустрів дядька біля обійстя вже із заготовленою мотузкою. Потім сповістив родичів про його смерть, допоміг занести тіло в будинок і поспішно поїхав назад до столиці.

У Києві оперативники розшукали і затримали хлопця. Йому оголошено про підозру у причетності до умисного вбивства свого родича. Судом молодику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За чинним законодавством йому може загрожувати від 7 до 15 років ув'язнення.
Поділитись

Новини по темі: