28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція затримала банду, яка за допомогою «закладок» продавала наркотики в Житомирі. ФОТО

Поліція затримала банду, яка за допомогою «закладок» продавала наркотики в Житомирі. ФОТО

  • 30 грудня, 2021 14:17
У Житомирі поліцейські викрили наркодилерів, які через соцмережі та закладки торгували наркотиками та психотропними речовинами. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.

"Злочинну діяльність членів угруповання поліцейські документували більше ніж пів року. Під час досудового розслідування зафіксовано, що вони займались продажем наркотичних та психотропних засобів через інтернет та соціальні мережі, зокрема створили онлайн-крамницю. Там отримували замовлення, вказували спосіб оплати через електронні банкінги та повідомляли клієнтам геолокацію знаходження товару. Його розфасовували у дози та ховали у вигляді так званих закладок у загальнодоступних місцях Житомира", - йдеться у повідомленні.

За зібраними поліцією свідченнями, щомісячний обіг наркодилерів складав близько 300 тисяч гривень.



Організатором злочинної діяльності був 30-річний житомирянин, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів. Його спільники – 20-річна співмешканка та 34-річний фасувальник-закладчик.
 

"29 грудня поліцейські провели обшуки та вилучили 30 кг канабісу, амфетамін, гашиш, солі альфа PVP, банківські картки, мобільні телефони, зіп-пакети, гроші у гривнях та валюті, чорнову бухгалтерію та інші свідчення протиправної діяльності", - інформує ГУ Нацполіції Житомирщини.




За цінами чорного ринку вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин становить близько мільйона гривень.

Організатора угруповання поліцейські затримали. Членам групи може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна. 

Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: