23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція затримала ділків, які виготовляли та продавали на Житомирщині наркотики

Поліція затримала ділків, які виготовляли та продавали на Житомирщині наркотики

  • 22 листопада, 2021 11:19
У Житомирській області затримали наркоділків, які виготовляли синтетичні психотропні речовини та наркотичні засоби й налагодили їх збут у межах регіону. Про це "Журналу Житомира" повідомили в ГУ Нацполіції.
 

"До складу угрупування входили жителі міста Коростишева та обласного центру віком від 30 до 38 років. Чоловіки розробили нелегальну схему обігу заборонених речовин, облаштували за місцем мешкання лабораторію для виготовлення синтетичного психотропу та наркотичних засобів. Для їх виготовлення замовляли прекурсори, які отримували через поштові відділення, а в подальшому здійснювали збут готових речовин гуртом та вроздріб", - йдеться у повідомленні.


У рамках досудового розслідування правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями проживання фігурантів у Житомирі та Коростишеві. 

"В ході слідчих дій виявили та вилучили амфетамін, прекурсори, спеціальне обладнання, електронні ваги, "чорнов" записи, гроші, банківські картки, мобільні телефони та інші докази протиправної діяльності", - додали в поліції.

Двох причетних до наркобізнесу було затримано. Правоохоронці подали клопотання до суду про тримання обох під вартою. Чоловікам може загрожувати позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.







Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: