18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині спіймали чоловіка, який в Telegram торгував наркотиками і психотропами. ФОТО

На Житомирщині спіймали чоловіка, який в Telegram торгував наркотиками і психотропами. ФОТО

  • 11 листопада, 2021 12:11
На Житомирщині поліцейські ліквідували Telegram-канал з продажу наркотиків та психотропів. Створив канал 29-річний житель Новоград-Волинського. Про це "ЖЖ" повідомили в ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Встановлено, що організатор злочинної схеми замовляв оптові партії заборонених речовин, розфасовував їх по дозах та розповсюджував шляхом "закладок". Придбати "товар" бажаючі могли у його наркокрамниці, створеній на платформі одного з месенджерів", - повідомляє поліція.


За інформацією правоохоронців, усі угоди відбувались безконтактним способом – через "закладки" або поштові відправлення. Оплата здійснювалась на електронний гаманець, а кошти в подальшому виводились на банківську картку фігуранта.

Під час обшуку за місцем проживання дилера поліцейські вилучили близько 600 г канабісу, пів кілограма амфетаміну, психотропи "ЛСД", "МDМА", "Альфа-PVP", обладнання та понад 60 тисяч гривень. 

"Вартість вилученого, за цінами "чорного" ринку складає близько пів мільйона гривень", - додали поліцейські.

Наразі 29-річний чоловік затриманий, йому може загрожувати покарання у вигляді ув'язнення на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна.







Фото: ГУНП
Поділитись

Новини по темі: