29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Ділки виготовляли у сараях коньяк та продавали в магазини Житомирської області. ФОТО

Ділки виготовляли у сараях коньяк та продавали в магазини Житомирської області. ФОТО

  • 9 листопада, 2021 13:59
У місті Коростень та Олевськ викрили злочинну групу, яка налагодила незаконне виготовлення та реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв. Про це "Журналу Житомира" повідомила Житомирська обласна прокуратура.
 

"Установлено, що група осіб – четверо місцевих жителів – налагодили незаконне виготовлення та реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв без марок акцизного податку, які становлять загрозу для життя і здоров’я людей. У вівторок, 9 листопада, у межах досудового розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України, у містах Олевську та Коростені проведено 8 санкціонованих обшуків у будинках, господарських приміщеннях та автомобілях зазначених осіб", – повідомило відомство.


Під час обшуків виявлено понад 3 тонни фальсифікованого коньяку, горілки та спирту невідомого походження, знаряддя для їх виготовлення, ємкості, у які розфасовували фальсифікат для продажу.

Встановлено, що виготовлену у господарських приміщеннях алкогольну продукцію сумнівної якості розфасовували у 10-літрові ємкості типу Bag-in-Box та збували через приватних підприємців і торговельну мережу на території Житомирської області.

"Наразі проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, встановлюються обставини скоєного злочину та причетність інших осіб", – додали в прокуратурі.





Фото: прокуратура
Поділитись

Новини по темі: