27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Суд виніс вирок чоловіку, який «замінував» готель у Житомирі

  • 2 листопада, 2021 13:01
Суд виніс вирок жартівнику, який влітку 2021 году «замінував» готель «Ялинка» на околиці Житомира. Чоловік отримав 4 роки позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки, хоча вже мав погашену судимість за подібний злочин.

Про це повідомляє Житомир інфо з посилання на вирок Богунського суду.

У матеріалах суду зазначається, що близько 20.35 6 червня обвинувачений перебував у готелі «Ялинка», що на проспекті Миру, 50 у Житомирі. На ґрунті негативного відношення до працівників готелю вирішив зателефонувати до поліції і повідомити про підготовку вибуху в готелі.

Правоохоронці разом з вибухотехніками перевірили інформацію, але жодної вибухівки в готелі не знайшли. Жартівник же переховуватися не збирався, телефонував з готельного номеру, де й залишився до приїзду поліції та свого затримання.



У суді обвинувачений свою вину визнав, щиро розкаявся і просив суворо не карати за такий жарт.

Суд врахував позитивну характеристику обвинуваченого, критичне ставлення до свого вчинку, тож призначив покарання без позбавлення волі: 4 роки ув’язнення з іспитовим терміном 2 роки.

Зазначимо, що обвинувачений вже має погашену судимість за тією ж 256 статтею ККУ – завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей та іншими тяжкими наслідками.
Поділитись

Новини по темі: