28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Збив людину і втік: поліцейському загрожує 10 років в'язниці за смертельну ДТП

Збив людину і втік: поліцейському загрожує 10 років в'язниці за смертельну ДТП

  • 28 жовтня, 2021 16:03
Слідчі ДБР повідомили про підозру колишньому оперуповноваженому Коростенського райуправління поліції, який скоїв у Житомирській області смертельну ДТП. До того ж стало відомо, що полісмен перебував за кермом напідпитку.
 

"У квітні 2021 року приблизно о 22:00 у селі Малинівка Коростенського району Житомирської області поліцейський здійснив наїзд на пішохода. Від отриманих травм чоловік загинув на місці пригоди. Після скоєного поліцейський втік із місця ДТП, навіть не спробувавши допомоги потерпілому. За показаннями свідків, правоохоронець перебував у стані алкогольного сп’яніння", - інформує Державне бюро розслідувань.


Правоохоронець двічі відмовлявся давати показання у справі і тільки після показання свідків та висновку молекулярно-генетичної експертизи зізнався, що перебував за кермом під час ДТП. Його звільнено з лав Нацполіції.

"Експоліцейський підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, та залишенні в небезпеці (ч. 3 ст. 286-1, ч. 1 ст. 135 КК України)", - повідомили у відомстві.

Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.



Фото: ДБР
Поділитись

Новини по темі: