28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі «на гарячому» спіймали чоловіка, що робив закладки з метадоном. ФОТО

У Житомирі «на гарячому» спіймали чоловіка, що робив закладки з метадоном. ФОТО

  • 27 жовтня, 2021 16:50
У Житомирі поліцейські затримали 45-річного чоловіка, що робив на вулицях міста закладки з наркотиками. В пакунки чоловік ховав метадон. Про це "Журналу Житомира" повідомили в Житомирському районному управлінні поліції.
 

"Учора близько 13:45 оперативники карного розшуку Житомирського районного управління поліції, працюючи в місті, звернули увагу на підозрілого чоловіка, який копирсався у землі поблизу багатоповерхівки. З’ясовуючи причини таких дій, поліцейські запропонували йому надати особисті документи та пояснення. Як виявилось, 45-річний житель Київщини мав при собі кілька пластикових згортків, всередині яких знаходилась порошкоподібна маса. Попередньо, чоловік зберігав при собі наркотичний засіб метадон", - розповіли правоохоронці.


Він визнав, що нещодавно залишив кілька таких же пакунків неподалік та показав їх правоохоронцям.




Надалі у ході невідкладних слідчих дій за місцем тимчасового проживання чоловіка в Житомирі поліцейські виявили ще 35 пакунків зі схожою речовиною. 

 

Фото: поліція


"Попередньо, вони призначались для так званих "закладок" на вулицях обласного центру для подальшого розповсюдження", - додали в поліції.

Поліцейські встановлюють походження речовин та шляхи їх розповсюдження, а також з’ясовують причетність інших осіб до схеми поширення наркотичних засобів. Чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: