29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Не приготувала вечерю: у Житомирі судили чоловіка, який побив матір кухонним начинням

Не приготувала вечерю: у Житомирі судили чоловіка, який побив матір кухонним начинням

  • 22 жовтня, 2021 14:26
У Житомирській області суд виніс вирок чоловікові, який побив матір та потрощив газове обладнання, бо йому не приготували вечерю. Про це "Журналу Житомира" повідомила обласна прокуратура.
 

"Судовим слідством установлено, що кримінальне правопорушення у липні цього року скоїв 49-річний житель селища міського типу. Так, прийшовши увечері додому у стані алкогольного сп’яніння, вчинив конфлікт із матір’ю, бо не знайшов вечері", - інформує відомство.


Чоловік накинувся на 74-річну жінку та побив її кухонним начинням, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

"Крім цього, розхитав у квартирі арматуру газового лічильника, що призвело до витоку газу та загазованості усього під’їзду, унаслідок чого спецслужби на певний період відключили від газопостачання інші квартири", - додали в прокуратурі.

Судово-психіатрична експертиза встановила, що чоловік цілком усвідомлює значення своїх дій.

За інформацією правоохоронців, це не перший випадок, коли матір потерпала від побоїв. Протягом останніх двох років чоловіка понад 20 разів притягували до адміністративної відповідальності за домашнє насильство.

Вироком Житомирського районного суду від 20.10.2021 чоловіка визнано винним у заподіянні умисного легкого тілесного ушкодження та скоєнні грубого порушення громадського порядку. Йому призначено покарання у виді арешту строком на два місяці.
Поділитись

Новини по темі: