19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі поліція затримала «мінера» судів: йому загрожує до 6 років в'язниці

У Житомирі поліція затримала «мінера» судів: йому загрожує до 6 років в'язниці

  • 22 жовтня, 2021 9:55
Правоохоронці затримали у Житомирі чоловіка, який 21 жовтня зателефонував в поліцію та повідомив про замінування будівлі суду.

Як повідомлялося, з судових установ було евакуйовано близько 400 працівників та відвідувачів. Фахівці вибухотехнічної служби жодних небезпечних предметів не виявили.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Оперативники кримінальної поліції Житомирського райуправління спільно зі співробітниками УСБУ в області встановили, що дзвінок було здійснено з телефона 31-річного житомирянина.
 

"Чоловік раніше уже неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських, притягувався до кримінальної відповідальності, а нині перебуває під цілодобовим домашнім арештом на період розслідування низки майнових злочинів, в яких він підозрюється", - повідомив начальник Житомирського РУП Сергій Синявський.


Слідчі поліції затримали чоловіка. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: