29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Затримано злочинну групу, яка розповсюджувала на Житомирщині фальшиві долари. ФОТО

Затримано злочинну групу, яка розповсюджувала на Житомирщині фальшиві долари. ФОТО

  • 12 жовтня, 2021 8:58
62-річний житель столиці та 49-річний житомирянин розповсюджували на території двох областей фальшиві долари США. Поліція викрила чоловіків та затримала. Їм загрожує позбавлення волі на строк до 10 років. Про це "Журналу Житомира" повідомили в ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"11 жовтня детективи Слідчого управління ГУНП спільно із оперативниками УСБУ області викрили двох чоловіків в організації схеми надходження та поширення на території Київщини та Житомирщини фальшивої іноземної валюти. Обох затримали у м. Києві після збуту чергової партії валюти з ознаками підробки у розмірі 2 тисяч доларів США", - йдеться у повідомленні.




Цього ж дня слідчі поліції провели 11 обшуків за місцями проживання та тимчасового перебування учасників угрупування.

"Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання для продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей…) ККУ", - повідомляють правоохоронці.

Слідчі дії тривають, призначено ряд судових експертиз. Також поліцейські ініціюватимуть клопотання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото: ГУНП
Поділитись

Новини по темі: