26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На автозаправній станції вбили охоронника та підпалили АЗС

  • 10 жовтня, 2021 12:39
На недіючій автозаправній станції у Радомишльській громаді на пожежі знайшли тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями – поліцейські відкрили справу за фактом умисного вбивства. Про це «Журналу Житомира» розповіла речниця Нацполіції області Алла Ващенко.
 
За її словами, повідомлення про задимлення у приміщенні недіючої автозаправної станції у селі Кочерів Радомишльської громади надійшло до поліції вранці 10 жовтня.
 
"Близько 7:11 до Радомишльського відділення поліції надійшло повідомлення від екстрених служб про задимлення у службовому приміщенні АЗС у Кочереві та виявлення тіла чоловіка з травмами, що могли вказувати на насильницьку загибель. Причину смерті встановлюють судово-медичні експерти. На місце події виїхали та наразі працюють слідчо-оперативні групи Радомишльського відділення та главку поліції області, фахівці криміналістичної лабораторії та кінологи. Попередньо відомо, що загиблим є житель громади, 1972 року народження, який працював охоронником на недіючій вже кілька років АЗС. Під час огляду тіла чоловіка фахівці зафіксували поранення і травми голови", – поінформувала Алла Ващенко.
 
Наразі поліція працює над встановленням обставин вбивства, у тому числі, переглядає записи камер відеоспостереження, встановлених неподалік АЗС.
 
Кримінальну справу відкрили за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

пожежа на АЗС
пожежа на АЗС
пожежа на АЗС
Поділитись

Новини по темі: