26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі працівник транспортної компанії виймав з посилок смартфони і здавав в ломбард

У Житомирі працівник транспортної компанії виймав з посилок смартфони і здавав в ломбард

  • 6 жовтня, 2021 11:57
У Житомирі в одному з відділень транспортної компанії зникли два смартфони. З'ясувалося, що телефони виймав з відправлень працівник цієї ж компанії та здавав в ломбард. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"З двох відправлень зникли вартісні мобільні телефони. У причетності до інцидентів працівники запідозрили свого колегу та звернулись до поліції. Оперативники карного розшуку Житомирського РУ поліції з’ясували, що упродовж останнього тижня на адресу місцевого відділення експрес-доставки надійшли замовлені в інтернет-магазині ґаджети. За наявною інформацією, телефони нібито не підійшли замовнику та були повернуті продавцю. Утім у пакуванні товарів не виявилося, про що представники торгівельного закладу сповістили транспортну компанію", - пояснють правоохоронці.


Сума завданих збитків склала майже 20 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що до незаконних оборудок причетний 31-річний пакувальник відділення експрес-доставки. Чоловік визнав свою провину та розповів, що замовлені телефони забрав та здав до ломбарду.

Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України чоловікові може загрожувати покарання від значного штрафу до 5-річного обмеження волі.
Поділитись

Новини по темі: