20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція затримала крадія, який обчистив квартиру в Житомирі. Його спільника оголосили в розшук

Поліція затримала крадія, який обчистив квартиру в Житомирі. Його спільника оголосили в розшук

  • 1 жовтня, 2021 12:46
Правоохоронці затримали 32-річного жителя Оліївської громади за підозрою у причетності до крадіжки з квартири в Житомирі, що сталася 27 вересня. Його спільника, 24-річного жителя Коростишева, поліцейські розшукують.

"Днями до Житомирського районного управління поліції звернувся 29-річний містянин з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що за час його відсутності невідомі особи зламали двері до його квартири та винесли звідти цінні речі. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського РУП", - повідомила "Журналу Житомира" пресслужба поліції Житомирщини.

Проаналізувавши записи камер відеоспостереження та покази свідків правоохоронці з’ясували, що до скоєння крадіжки може бути причетний 32-річний житель передмістя. Раніше чоловік уже притягувався до відповідальності за подібні діяння. 28 вересня у ході проведення санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного поліцейські виявили речі, викрадені у житомирянина, та інші докази причетності господаря до протиправних дій.



Слідчі затримали чоловіка, рішенням суду йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

У ході проведення досудового слідства правоохоронці також зібрали докази причетності до цієї крадіжки 24-річного жителя Коростишева. 
 

"Чоловік вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Окрім цього, він є обвинуваченим у скоєнні подібного кримінального правопорушення. До нього було застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але з правом внесення застави, чим молодик і скористався", - додали в поліції.


Нині він уникає будь-якого спілкування з поліцейськими та не з’являється за місцем проживання. Слідчі Житомирського районного управління поліції заочно повідомили йому про підозру у скоєнні нового кримінального діяння та оголосили чоловіка у розшук.



"Шановні громадяни! Якщо у вас є будь-яка інформація про можливе місце перебування Артура Пантєлєєва, просимо повідомити Житомирське районне управління поліції за телефоном (098) 043-36-62, (098) 022-18-50 або 102, чи безпосередньо звернутися за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 17", - закликають правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: