28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині поліцейські зупинили авто за порушення ПДР, а виявили мішок конопель

На Житомирщині поліцейські зупинили авто за порушення ПДР, а виявили мішок конопель

  • 28 вересня, 2021 15:09
У Житомирській області інспектори поліції за порушення ПДР зупинили легковик. Під час огляду в багажнику автівки виявили мішок конопель. Події розгортались на автодорозі Виступовичі-Житомир, неподалік села Дубовий Гай.
 

"Патрульні помітили автомобіль Mazda, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Відтак поліцейські зупинили транспортний засіб для перевірки. За кермом знаходився 21-річний житель м. Овруча, а поруч - 20-річний пасажир. Під час огляду транспортного засобу з’ясувалось, що у багажнику знаходиться мішок з рослинами, схожими на коноплі", - повідомили "ЖЖ" в поліції Житомирщини.


За словами водія, зілля належить його пасажирові. Він пояснив, що рослини він випадково знайшов та вирвав для власного споживання.

Фото: поліція


Попередня кваліфікація події - ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. 

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді значного штрафу або виправних робіт на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.
Поділитись

Новини по темі: