24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Стояла в сквері: на Житомирщині серед білого дня зарізали жінку

Стояла в сквері: на Житомирщині серед білого дня зарізали жінку

  • 30 серпня, 2021 11:41
У місті Новоград-Волинський серед білого дня вбили 48-річну жінку. Подія сталась 28 серпня в одному з міських скверів. Про це "Журналу Житомира" повідомила поліція Житомирської області.

Попередньо встановлено, що 48-річна мешканка одного з сіл області приїхала в місто в пошуках роботи. Вона чекала свого роботодавця, коли до неї підійшов незнайомий чоловік, вдарив гострим предметом в шию і втік.



Правоохоронці перевірили записи камер спостереження і оперативно затримали злочинця.
 

"Оскільки подія відбулась посеред білого дня на парковій алеї, з неочевидних мотивів, надважливо було швидко розшукати  підозрюваного. З усього було зрозуміло, що він міг становити потенційну загрозу для інших людей. Тож оперативники вилучили записи камер відеоспостереження, розміщених поблизу. Завдяки ним буквально за кілька годин вдалося встановити і затримати підозрювану особу", - повідомив начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.




Підозрюваним у вбивстві виявився 31-річний житель райцентру. Він знаходився в нетверезому стані. За наявними відомостями, з потерпілою він не був знайомий, а свої мотиви до вбивства чітко пояснити не зміг.

Нині чоловік перебуває під вартою у порядку. За чинним законодавством йому загрожує позбавлення волі строком від 7 до 15 років.
Поділитись

Новини по темі: