29 березня, 2024
Ми в соцмережах

У селі під Житомиром підліток побив палицею військового

  • 5 травня, 2021 14:59
У селі під Житомиром військовий під час бійки отримав важкі травми і був госпіталізований до лікарні. Кривдником чоловіка виявився 17-річний юнак. Як стало відомо "Журналу Житомира", події розгортались вночі 3 травня у с. Улянівка.
 

"Встановлено, що уночі на вулиці села, неподалік місцевого клубу, між групою молоді виник конфлікт. Словесна суперечка, підсилена агресією через вживання алкоголю її учасниками, швидко перейшла у сутичку. Відтак один з місцевих парубків наніс кілька ударів дерев’яною палицею опонентові, хлопцеві з сусіднього села", – інформує поліція Житомирської області.


Чоловік отримав тяжкі травми, у тому числі голови, та був госпіталізований до обласної лікарні. Згодом з’ясувалось, що потерпілий – військовослужбовець, який перебуває вдома у відпустці.

Його кривдника, 17-річного жителя с. Улянівка, поліцейські затримали. З місця проживання хлопця вилучено палицю, якою, ймовірно, й наносились удари.

Тривають подальші слідчі дії. Поліцейські призначили низку експертних досліджень та готують до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Поділитись

Новини по темі: