28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирянину за зберігання боєприпасів на балконі загрожує 7 років в'язниці

Житомирянину за зберігання боєприпасів на балконі загрожує 7 років в'язниці

  • 21 квітня, 2021 8:34
Слідчі Житомирського районного управління поліції завершили розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного зберігання боєприпасів 40-річним жителем Житомира. 

Чоловік переховував, за його словами, знайдені набої на балконі квартири.
 

"У лютому цього року під час невідкладного обшуку у помешканні жителя обласного центра слідчі Житомирського районного управління поліції на балконі виявили ящик з набоями часів Другої світової війни. Чоловік розповів, що восени минулого року на полігоні, неподалік Житомира, під час збирання грибів знайшов ящик з боєприпасами та вирішив забрати його додому. З того часу набої знаходилися у нього в квартирі", – інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.


За результатами експертиз встановлено, що у ящику знаходилися набої зразку 1943 року. Відповідно до висновків експертів, виявлені боєприпаси є придатними для стрільби на ураження. 

Відтак слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, пов’язаного з незаконним зберіганням його знахідки. 

Днями обвинувальний акт скеровано до суду. Відповідно до чинного законодавства чоловікові загрожує позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.
Поділитись

Новини по темі: