18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі затримали серійного крадія касет для гоління

  • 9 квітня, 2021 14:43
У Житомирі правоохоронці викрили 37-річного чоловіка, який промишляв крадіжками в супермаркетах: викрадав із торгівельних закладів засоби гігієни, переважно, призначені для гоління. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"До Житомирського районного управління поліції звернулися представники місцевого супермаркету із повідомленням про крадіжки товарів. Дільничні офіцери поліції опитали працівників торгівельного закладу та переглянули записи з камер відеоспостереження. У результаті з’ясували, що до вчинення злодіянь причетний 37-річний місцевий житель", – йдеться у повідомленні.


У поліції зазначили, що чоловік добре відомий їм, адже раніше вже був засуджений за скоєння майнових злочинів. 

Як з’ясувалось, упродовж останнього місяця він побував у 5 супермаркетах, де жодного разу не розрахувався за товари. Він брав з полиць касети для гоління, зривав з них голограми та проходив повз охорону. Попередньо, загальна сума збитків сягає 3 тис. гривень. 

За всіма вказаними фактами слідчими розпочали кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Поліція нагадує, що за чинним законодавством таємне викрадення чужого майна карається від штрафу до обмеження волі терміном до 5 років. Якщо ж вказані діяння вчинені повторно, винна особа може потрапити за ґрати на той самий термін.
Поділитись

Новини по темі: