20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • СБУ «накрила» підпільний гральний зал: вилучили комп'ютери та гроші. ФОТО

СБУ «накрила» підпільний гральний зал: вилучили комп'ютери та гроші. ФОТО

  • 19 лютого, 2021 17:05
У Бердичеві припинили незаконне функціонування грального закладу та вилучили 15 комплектів комп’ютерної техніки. За інформацією прокуратури, казино знаходилося у нежитловому приміщенні у центрі міста.
 

"У ході досудового розслідування встановлено, що у нежитловому приміщенні у центрі міста Бердичева, на вулиці Житомирській, незаконно функціонує заборонений законом гральний заклад. Так, 18.02.2021, у гральному закладі працівниками Управління Служби безпеки в області проведено санкціонований обшук", – повідомляє Житомирська обласна прокуратура.


Під час обшуку виявлено 15 комплектів комп’ютерної техніки зі встановленим програмним забезпеченням, система відеонагляду, грошові кошти, отримані від продажу доступу до азартних ігор. 



Наразі техніку, гроші та інші предмети злочинної діяльності вилучено, готується клопотання до суду щодо накладення арешту на вилучене майно. 

"Досудове розслідування, яке проводить слідчий відділ УСБУ в області, триває, встановлюються обставини та особи, причетні до організації функціонування незаконного грального закладу", – додає пресслужба прокуратури.

Нагадаємо, в Житомирі поліція 6 разів закривала один і той же гральний зал.



Фото: прокуратура
Поділитись

Новини по темі: