26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У сховищі під Житомиром виготовляли амфетамін: затримано групу наркоторговців. ФОТО

У сховищі під Житомиром виготовляли амфетамін: затримано групу наркоторговців. ФОТО

  • 29 січня, 2021 8:57
У закинутому сховищі на околиці селища Озерне Житомирського району виготовляли психотропну наркотичну речовину – амфетамін. Про це "Журналу Житомира" повідомили в обласній прокуратурі.
 

"Правоохоронцями припинено незаконну діяльність групи осіб, які організували та забезпечили схему виготовлення і розповсюдження амфетаміну. П’ятьох наркоділків затримано безпосередньо на місці імпровізованої "лабораторії" та вилучено чергову партію психотропної речовини – понад півсотні згортків", – йдеться у повідомленні.


Для виготовлення амфетаміну наркоділки використовували занедбане сховище у лісопосадці на околиці селища Озерного. Крім того, співучасники обладнали декілька приватних гаражів, у яких "сушили" амфетамін та фасували його для подальшого збуту.

За даними слідства, виготовлений амфетамін зловмисники збували наркозалежним жителям області протягом останніх трьох місяців.
  
"Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим особам про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою", – додали в прокуратурі.







Фото: прокуратура
Поділитись

Новини по темі: