18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Як в лихі 90-ті: чоловіка вивезли в ліс під Житомиром, побили і пограбували. ФОТО

Як в лихі 90-ті: чоловіка вивезли в ліс під Житомиром, побили і пограбували. ФОТО

  • 16 січня, 2021 15:03
У Житомирській області стався зухвалий розбійний напад: чоловіка вивезли до лісу, побили та пограбували. Події розгортались у селі Болярка Житомирського району. Про це "Журналу Житомира" повідомили в пресслужбі поліції.
 

"22-річний заявник розповів, що кілька днів тому мав приватну справу з одним із чоловіків. Тому не вистачило кілька сотень, щоб розрахуватись за придбаний у нього товар, тож увечері 15 січня він привіз борг. Але прогнозована кількахвилинна розмова затяглась. Чоловік приїхав не один, а з товаришами, які теж забажали "поспілкуватись". Заявника запросили до автомобіля та силоміць відвезли до найближчої лісосмуги", – зазначили правоохоронці. 


Там чоловіка побили, відібрали гроші та цінні речі і покинули. 

Потерпілий звернувся до поліції і частково описав нападників. Правоохоронцям вдалося встановити особи злочинців й затримати їх.
 

"Ми зібрали та проаналізували записи відеоспостереження на певних ділянках автодоріг, провели інші заходи і уже через кілька годин мали розуміння щодо осіб підозрюваних. Двох з них затримали сьогодні уночі у смт Пулини, третього – уранці у м. Новограді-Волинському", – розповів начальник Житомирського відділу поліції Володимир Богатков.




Затримані віком 31, 34 та 39 років, раніше уже потрапляли у поле зору місцевої поліції. В одного з них виявлено та вилучено речі потерпілого, також поліцейські вилучили транспортний засіб, який використовували підозрювані.

Розслідування проводиться за ознаками ч.2 ст. 187 (Розбій) ККУ. Чоловікам загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Поділитись

Новини по темі: