20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі судили ексспівробітника суду: він крав у своїх колег

У Житомирі судили ексспівробітника суду: він крав у своїх колег

  • 2 грудня, 2020 14:52
Богунський районний суд міста Житомира виніс вирок колишньому співробітнику суду, який скоїв ряд крадіжок майна колег.

Про це повідомляє видання 368.media з посиланням на вирок по ч. 1 ст. 185 і ч. 2 ст. 185 КК.

Відомо, що обвинувачений працював в Житомирському районному суді. У травні минулого року, перебуваючи в кабінеті №9 суду, чоловік вкрав два мобільних телефони, одну тисячу гривень, золоті ланцюжок, брошку і сережку.

Через два місяці з кабінету №10 чоловік вкрав 8 тис.гривень з чоловічої барсетки, а згодом забрав ще 200 і 500 гривень. З цього ж кабінету обвинувачений виніс три безперебійника, ще два безперебійника вкрав із залів засідань. Крадіжки тривали з травня по серпень 2019 року.
 

"У суді чоловік вину визнав. Він пояснив, що частина вкраденого здавав в ломбард, а виручені кошти витрачав на утримання дітей. Крадіжки скоював за сімейними обставинами: проходив шлюборозлучний процес, отримував невелику заробітну плату, тому, щоб зберегти сім'ю, вважав, що потрібно більше приносити грошей на утримання дітей. В скоєному розкаявся", - інформує видання.


Потерпілими у справі є секретар судового засідання і фахівець відділу. Вимог про відшкодування вони не заявляли. Частину викраденого майна вдалося повернути.

Суд засудив обвинуваченого до 2,5 року позбавлення волі, але звільнив від відбування покарання з випробувальним терміном 1,5 року.
Поділитись

Новини по темі: