29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • За порушення карантину в Житомирській області на вихідних закрили 29 закладів – поліція

За порушення карантину в Житомирській області на вихідних закрили 29 закладів – поліція

  • 16 листопада, 2020 15:46
У суботу та неділю на території України та Житомирщини зокрема діяв карантин вихідного дня. За дотриманням встановлених карантинних обмежень слідкували рейдові групи поліцейських та інших органів.

Продовж 14-15 листопада правоохоронці зафіксували понад сотню порушень. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"На території області працювали спеціально створені рейдові групи, до складу який ввійшли майже 240 поліцейських та представники держпродспоживслужби, муніципальної інспекції, юридичної підтримки органів місцевого самоврядування та інші. Їх завдання, у першу чергу, – ведення роз’яснювальної роботи з громадянами щодо необхідності дотримання тимчасово встановлених правил задля збереження життя та здоров’я", – розповідають у поліції.


У результаті рейдів було виявлено та припинено 106 адміністративних правопорушень, передбачених ст. 44-3 (Порушення правил карантину щодо людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час роботи рейдових груп, серед іншого, виявлено та припинено функціонування 29 закладів, у тому числі торгівельних, розважальних та громадського харчування. 

Поліцейські зафіксували наявність відвідувачів у трьох кафе та ресторанах Житомира.

Нагадаємо, в період з 00 годин 00 хвилин суботи до 00 годин 00 хвилин понеділка на території України до 30 листопада 2020 року діє карантин "вихідного дня". Список всіх заборон - за посиланням.
Поділитись

Новини по темі: