25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • «Дивом залишився живий»: у соцмережі повідомляють, що поліцейські в Житомирі жорстоко побили водія. ВІДЕО

«Дивом залишився живий»: у соцмережі повідомляють, що поліцейські в Житомирі жорстоко побили водія. ВІДЕО

  • 5 листопада, 2020 8:52
У соцмережі набуло резонансу відео, у якому житомиряни розповіли про побиття працівниками патрульної поліції водія, який не виконав їхнє прохання вийти зі свого автомобіля для перевірки документів.

4 листопада Житомирська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом перевищення повноважень працівником правоохоронного органу.
 

"Подія відбулась 03.11.2020 у Житомирі, уночі, близько 01 год. 30 хв. За їхніми словами (авторів відео, - ред.), після того, як чоловіка доставили до відділення поліції, він потрапив до лікарні, де його терміново прооперували", – повідомляє прокуратура.




Матеріали кримінального провадження передані до Державного бюро розслідувань.

Крім того, Житомирським відділом поліції розпочато кримінальне провадження за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України).

"Кримінальне провадження розпочато за заявою патрульного інспектора щодо спричинення йому цим водієм тілесного ушкодження під час перевірки документів на транспортний засіб", – зазначили в обласній прокуратура.
Поділитись

Новини по темі: