20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області водій Porsche перевищив швидкість й вирішив відкупитися від патрульних

У Житомирській області водій Porsche перевищив швидкість й вирішив відкупитися від патрульних

  • 2 листопада, 2020 15:37
У Житомирській області водій автомобіля Porsche перевищив швидкість і намагався відкупитися від патрульних, щоб не платити штраф. Інцидент стався 2 листопада на 146 кілометрі автомобільної дороги Київ – Чоп. Про це повідомляє у соцмережі патрульна поліція Житомирщини.
 

"За порушення правил дорожнього руху, а саме перевищення швидкості патрульні поліцейські зупинили автомобіль Porsche. Надалі, під час оформлення адміністративної постанови водій автомобіля запропонував працівникам поліції кошти аби уникнути адміністративної відповідальності", – йдеться у повідомленні.


За інформацією правоохоронців, патрульні наголосили водієві, що за надання неправомірної вигоди передбачено відповідальність. Однак, чоловік проігнорував попередження поліцейських та залишив у службовому автомобілі грошові кошти.

"Для здійснення подальших процесуальних дій патрульні викликали на місце зупинки слідчих районного відділу поліції", – зазначають правоохоронці.

Нагадаємо, що за перевищення швидкості понад 20 кілометрів на годину – передбачено штраф у розмірі 255 гривень. Якщо ж ви перевищили швидкість понад 50 кілометрів на годину розмір штрафу складає 510 гривень.
Поділитись

Новини по темі: