26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області мисливець підстрелив грибника: чоловіка затримував спецназ КОРД. ФОТО

У Житомирській області мисливець підстрелив грибника: чоловіка затримував спецназ КОРД. ФОТО

  • 8 жовтня, 2020 16:48
У лісі на Житомирщині стався конфлікт: мисливець почав стріляти у грибника, той отримав поранення, але зміг втекти. Події розгортались 7 жовтня поблизу села Біла Криниця Радомишльського району. 

«Першочергово правоохоронці встановили попередні обставини. Вони опитали чоловіка, який разом з потерпілим того дня перебував у лісі, збираючи гриби. За його словами, він почув постріл, помітив метушню неподалік, а потім зустрівся із чоловіком, який тримав у руках рушницю. Коли озброєний «мисливець» зник з поля зору, чоловік зв’язався із товаришем. Виявилось, той поранений у ногу і вже викликав собі швидку», – розповідають «Журналу Житомира» у поліції Житомирської області.

Медики діагностували у потерпілого вогнепальне поранення лівої ноги і госпіталізували до хірургічного відділення лікарні.



Стрільцем виявився знайомий чоловіків, житель столиці, який у цій місцині має заміський будинок.
 

«Для затримання озброєного, а значить потенційно небезпечного 49-річного жителя м. Києва, на території Радомишльського району та райцентру було оголошено проведення спеціальних заходів із залученням спецпризначенців КОРДу. У ході невідкладного обшуку у дачному будинку підозрюваного чоловіка слідчі та оперативники виявили та вилучили зареєстровану мисливську зброю», – розповів начальник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник.




Самого чоловіка оперативники кримінальної поліції розшукали у столиці вночі 8 жовтня.

Вилучену із дачного будинку зброю, належну затриманому, направлено на експертне дослідження. Наразі вирішується питання про оголошення чоловікові підозри та обрання йому запобіжного заходу.

За чинним законодавством замах на життя іншої людини карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років.

Поділитись

Новини по темі: