19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Стрілець із Житомирської області раніше вже нападав зі зброєю на людину – адвокат

Стрілець із Житомирської області раніше вже нападав зі зброєю на людину – адвокат

  • 28 травня, 2020 11:05
Підозрюваний у вбивстві сімох людей на озері в Житомирській області в березні напав на односельчанина з рушницею, але уникнув кримінальної відповідальності.

Про це в Facebook повідомив адвокат Масі Найєм, який представляє інтереси сестри одного з убитих.
 

"Підозрюваний у вбивстві в Житомирській області ще в березні цього року здійснив напад на людину. Тоді він теж був зі зброєю. Це була рушниця. Але він зміг уникнути кримінальної відповідальності. Поліція рушницю прийняла за "...предмет, схожий на биту, 47 см". Людина, на яку він напав, звуть Микола", - заявив адвокат.


Найєм вважає, що йому вдалося уникнути відповідальності, оскільки сусіди фігуранта розповіли, що у "підозрюваного є зв'язки серед керівників місцевої поліції". 
 

"Можу зробити припущення, що  саме тому Микола вирішив не наполягати на кримінальній справі. Мені здається, що трегедії можна було-б уникнути. Як би підозрюваний у вбивстві сімох осіб усвідомив незворотність покарання", - додав адвокат.

 

Нагадаємо, на Житомирщині у ніч проти 22 травня чоловік з рушниці розстріляв компанію друзів, яка приїхала до нього на відпочинок. За фактом масового вбивства затримали 58-річного Анатолія Захаренка. Йому вже оголосили підозру в умисному вбивстві. Всі загиблі – або ветерани війни, або чинні військовослужбовці Нацгвардії. 26 травня загиблих нацгвардійців поховали на Лісовому кладовищі в Києві.
Поділитись

Новини по темі: