28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • П'яні розбірки на Житомирщині: агресивний чоловік побив двох полісменів

П'яні розбірки на Житомирщині: агресивний чоловік побив двох полісменів

  • 1 квітня, 2020 12:57
У Житомирській області агресивний п'яний чоловік на вулиці побив поліцейського, а потім під час затримання завдав тілесні ушкодення ще одному правоохоронцю. Подія мала місце у селищі Попільні.

"Увечері на одній з вулиць райцентру до працівників поліції, які несли службу із забезпечення правопорядку, підійшов чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Під час висловлення особистої неприязні правоохоронцям він пустив у хід кулаки, вдаривши одного з них по обличчю", – розповіли "Журналу Житомира" в поліції Житомирської області. 

Поліцейські вдягнули на агресивного чоловіка кайданки та доставили його до медичного закладу, де запропонували пройти обстеження на стан сп'яніння. 
 

"Затриманий продовжував проявляти агресію до оточуючих і під час того, як один із поліцейських послаблював на його руках кайданки, вдарив його головою в обличчя", – говорять у поліції. 


Обом постраждалим внаслідок події поліцейським знадобилась медична допомога. 

31 березня за погодженням з прокуратурою фігурантові оголошено про підозру у вчиненні злочинів відносно двох поліцейських. Розслідування кримінальних проваджень триває. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати до 5 років обмеження чи позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: