19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • В глухому селі на Житомирщині переховувався злочинець, якого 2 роки розшукувала поліція. ФОТО

В глухому селі на Житомирщині переховувався злочинець, якого 2 роки розшукувала поліція. ФОТО

  • 27 лютого, 2020 13:08
В невеликому селі в Олевському районі Житомирської області оселився чоловік. Місцевим жителям він здався підозрілим і вони повідомили про нового сусіда до поліції. Правоохоронці перевірили інформацію і виявилося, що чоловік знаходився у міжнародному розшуку і входив до складу бандитського угруповання.

Про це «Журналу Житомира» повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

«Село небагатолюдне, лише у кількох будинках живуть люди. В одному із них кілька місяців тому оселився приїжджий чоловік нібито з Одещини. Проживав одинаком, зайвої уваги до себе не привертав. Однак поліцейські отримали відомості про те, що він може бути не тим, за кого себе видає», - пояснюють у поліції. 

Під час перевірки було остаточно його ідентифіковано: чоловік виявився 45-річним жителем Миколаївської області, він входив до складу бандитського угруповання, яке упродовж 2016-2018 років здійснювало розбійні напади на ювелірні магазини в кількох регіонах України.
 

«Чоловік використовував засоби конспірації, мав документи на чуже ім’я, змінив стиль життя та зовнішність. Однак усі ці легенди не допомогли йому. Під час звірки за відомчими базами ми встановили, що насправді це 45-річний житель Первомайська Миколаївської області, підозрюваний у причетності до низки тяжких злочинів, серед яких - розбійні напади у складі бандитського угруповання на ювелірні магазини на території кількох областей України. З травня 2018 року він перебував у міжнародному розшуку», - повідомив начальник ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй.


Під час проведення обшуку за місцем проживання затриманого поліцейські вилучили незареєстровану зброю та набої до неї, а також інші предмети, які мають значення для слідства. Нині чоловік перебуває під вартою.





Поділитись

Новини по темі: