23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Герой парковки на Житомирщині: чоловік заблокував виїзд пожежникам і збив поліцейського

Герой парковки на Житомирщині: чоловік заблокував виїзд пожежникам і збив поліцейського

  • 20 лютого, 2020 14:37
У Житомирській області автомобіль Renault заблокував виїзд із пожежної частини. На місце події приїхали правоохоронці, щоб звільнити проїзд і оштрафувати водія. В цей час порушник ПДР вирішив втекти і збив поліцейського.

Інцидент трапився 19 лютого у місті Малин, розповіли «Журналу Житомира» в пресслужбі прокуратури області.
 

«Прибувши за викликом працівників місцевого пожежного підрозділу щодо розблокування виїзду пожежних автомобілів із ангару, поліцейський виявив, що у зоні дії дорожнього знаку «Стоянка заборонена» припарковано автомобіль Renault Symbol. На вимогу поліцейського щодо складання протоколу про адміністративне правопорушення, у зв’язку із порушенням правил дорожнього руху, водій, житель Київської області, намагаючись залишити місце забороненого паркування, скоїв наїзд на поліцейського», - інформує прокуратура.


Поліцейський отримав травми: перелом ліктьового суглобу та забій коліна. Його було доставлено до лікарні.

Дії водія кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, за ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Також стосовно водія, за порушення правил дорожнього руху, складено адміністративний протокол за ч. 1. ст. 122 КУпАП та притягнуто до адміністративної відповідальності у виді штрафу на суму 255 грн.
Поділитись

Новини по темі: