26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області активізувались фейкові податківці, що виманюють гроші на картку

У Житомирській області активізувались фейкові податківці, що виманюють гроші на картку

  • 18 лютого, 2020 8:12
Державна податкова служба повідомляє про активізацію у Житомирській області шахраїв, які представляючись посадовими особами податкової служби просять перерахувати кошти на банківські рахунки.

Так, в одному з районів області зафіксовано випадок телефонних дзвінків з номерів +380(66)118-94-78, +380(99)736-47-37 від невідомих осіб, який представившись співробітником податкової повідомив, що для того, щоб не проводити перевірку, суб’єкту господарювання необхідно перерахувати грошові кошти на картковий рахунок 4790729907591853 (Євчев І.Г.) в Ощадбанку.
 

"Головне управління повідомляє, що посадові особи органів ДПС області діють виключно в межах повноважень та не можуть звертатись до платників з подібними проханнями. У разі виявлення фактів шахрайських дій з боку невідомих осіб, намагайтесь зібрати всю можливу інформацію (прізвище, ім’я, номери телефонів, номери карткових рахунків і т.і.)", - інформує ДПС.


Якщо ви постраждали від дій аферистів або маєте інформацію про такі випадки в жодному разі не перераховувайте грошові кошти та негайно повідомте органи Національної поліції та Державної податкової служби.

"Повідомити Головне управління можливо у будь-який зручний спосіб, зокрема: з використанням засобів поштового зв’язку на адресу:10003, м. Житомир, вул. Юрка Тютюнника 7; у письмовому вигляді та засобами телефонного зв’язку через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Житомирській області (контактний телефон: (0412) 418-004, заступник начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції – Охріменко Костянтин Миколайович)", - зазначають податківці.
Поділитись

Новини по темі: